Klikam tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie zamula nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu bardziej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Monopoly Live potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Pakiet na start wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot jest x60, wiec bez cudow — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata zaczyna sie od 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — niby standard, a irytuje.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.