Klikam tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Wybor jest absurdalny, cos kolo 2-3 tysiecy pozycji i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz ostatnio bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Obrot jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyplacam zwykle przez Neteller i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Support odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, bez kopiuj-wklej regulaminu. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.