Siedze tu od zeszlej jesieni i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt jest wszedzie — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Crazy Time jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny wynosi 100% od pierwszej wplaty plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot w okolicach x60 — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.