Gram tu od zeszlej jesieni i szczerze mowiac trafilem tu przypadkiem. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie tnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play dominuje — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.
Bonus powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl plus okolo 250 spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta trwalo dluzej — dwa dni robocze. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.