メニュー 閉じる

コメントを書く: Fobertwew

アバターmostbet_btKt

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. I akurat tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca bardziej siedze na Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Minimalny depozyt zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Vise trwalo dluzej — dwa dni robocze. Krypto tez jest, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — niby standard, a irytuje.

Support po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.