Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Przedtem siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Gates of Olympus odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek ostatnio czesciej klikam Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i schodzi to do 2-3 godzin. Na Mastercard trwalo dluzej — dwa dni robocze. BTC obsluguja, osobiscie nie sprawdzalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.