メニュー 閉じる

コメントを書く: tez888345

アバターmostbet_eeEa

Siedze tu od trzech miesiecy z hakiem i szczerze mowiac wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim czteroletnim telefonie.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i w wiekszosci znane studia. Play’n GO jest wszedzie — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Betsoft. Sekcja live to Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Minimalny depozyt to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Obsluga po polsku dziala, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.