Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i glownie chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka robi robote — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt siedzi tam mocno — Book of Dead leci u mnie codziennie, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to mi troche przeszkadza.
Powitalny wynosi 100% do jakichs 1400 zl i do tego 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, zapis to dwie minuty, dokumenty zatwierdzili po niecalej dobie.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Czat z konsultantem odpowiada po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Czekalem jakies 4 minuty, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.