メニュー 閉じる

コメントを書く: Dichaelgup

アバターmostbet_nkKn

Obstawiam tu od jakichs czterech miesiecy i szczerze mowiac zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim zajechanym Samsungu.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. Play’n GO dominuje — Gates of Olympus to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Yggdrasilu. Stoly na zywo obsluguje Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i na to troche narzekam.

Pakiet na start jest w okolicach 100% od pierwszej wplaty plus paczke darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Aktualne kody i regulamin bonusu mozna podejrzec na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Wyplacam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.

Obsluga jest po polsku, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Licencja Curacao, wiec bez polskiego pozwolenia — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — brzmi strasznie, ale to normalka w tej branzy. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.