メニュー 閉じる

コメントを書く: Dichaelgup

アバターmostbet_ynEa

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Wczesniej krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. No i tutaj apka daje rade — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i wiekszosc to normalni dostawcy. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Book of Dead to moj standard, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Betsoft. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Polskiego stolu jednak nie znalazlem i to troche szkoda.

Bonus powitalny to 125% do mniej wiecej 1600 zl dorzucaja jeszcze okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot w okolicach x60 — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jesli chcesz to dokladnie przeliczyc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, w Play Store nie uswiadczysz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Notyfikacje troche spamuja, wylaczylem to drugiego dnia.