メニュー 閉じる

コメントを書く: GicisCream

アバターmostbet_gdMi

Klikam tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zarejestrowalem sie bo kolega z pracy marudzil. Do tego czasu siedzialem na dwoch innych budkach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby nie musiec siedziec przy kompie. Pod tym wzgledem apka nie zawodzi — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i wiekszosc to normalni dostawcy. NetEnt jest wszedzie — Sweet Bonanza to moj standard, chociaz od miesiaca czesciej siedze na Big Time Gaming. Live jest od Evolution, prawdziwi krupierzy, nie zadne automaty, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Bonus powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Obrot jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to jakies 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i schodzi to do 2-3 godzin. Na Vise czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga jest po polsku, czasem w nocy przelacza sie na angielski. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iOS jest osobny sposob instalacji. Push-e potrafia zasypac, wylaczylem to drugiego dnia.