メニュー 閉じる

コメントを書く: Dichaelgup

アバターmostbet_rtMi

Klikam tu od zeszlej jesieni i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu gralem gdzie indziej i najczesciej chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. I akurat tutaj apka nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Gier jest chyba ponad trzy tysiace i to nie sa jakies krzaki. Pragmatic Play siedzi tam mocno — Book of Dead leci u mnie codziennie, aczkolwiek od jakiegos czasu czesciej klikam Big Time Gaming. Stoly na zywo obsluguje Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time potrafi wciagnac na godzine. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.

Powitalny wynosi 125% do mniej wiecej 1600 zl plus 250 free spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager to x60 na spinach — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-pol.pl]mostbet app download[/url] zanim sie zarejestrujesz. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. To co mnie wkurzylo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Support jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Curacao — jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez polskiego pozwolenia — to trzeba wiedziec zawczasu.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Wersja pod iOS tez jest, kolega ma. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, na szczescie da sie to uciszyc.