メニュー 閉じる

コメントを書く: Dichaelgup

アバターwyplacalne_qhol

Ogrywam sie tu jakies trzech miesiecy i szczerze mowiac glownie przez wyplaty. Wczesniej bylem latalem po roznych stronach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. Tutaj pierwszy przelew zszedl mi w niecale 6 godzin na Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.

Gier jest sporo — cos kolo 3000 slotow, w wiekszosci Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze na Gates of Olympus i Sweet Bonanzie, choc wpadlem ostatnio na tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.

Powitalny pakiet to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, wymagany obrot to x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Free spiny wpadaja partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Bez depozytu tez cos bylo, ale to symboliczne 25 zl. Zestawialem to z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Rejestracja poszla szybko, najmniej wplacisz 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na to, co dostepne jest w Polsce.

Co mi przeszkadza? Czat w nocy odpowiada wolno, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja dokumentow zajela dobe — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Dzialaja na licencji Curacao, wiec nie oczekuj MGA. Nie ma appki, ale strona z telefonu chodzi normalnie.