Siedze na tym od jakichs paru miesiecy, w sumie najczesciej jak mam wolne pol godziny, wiec chyba moge dorzucic od siebie. Zapisalem sie z polecenia kumpla, bo szukalem miejsca gdzie jest crash i normalne sloty, a nie klona tych wszystkich stron.
Gier jest naprawde sporo — z tego co widziec kolo 5 tysiecy pozycji, chociaz szczerze i tak wracam do tych samych kilku. Pragmatic Play dowozi Gates of Olympus i Sweet Bonanze, jest Book of Dead od Play’n GO, kilka tytulow NetEnt, Betsoft, no i megaways dla chetnych. Live stoi na Evolution — zywi krupierzy, Crazy Time dziala bez zacinki nawet na slabszym necie.
Bonus powitalny nie jest zly: do ok. 1500 zl od pierwszej wplaty plus 150 darmowych spinow, czasem lata tez drobny bonus bez depozytu. Tyle ze wymagany obrot — 40x trzeba przeklikac, za pierwszym razem przepalilem to. Biezace oferty sprawdzam na [url=https://888starz-opinie.com]888starz download[/url] zanim wplace.
Rejestracja trwa dwie minuty, minimalna wplata to bodajze 20 zl. Wplacam Visa/Mastercard — wyplata na Skrilla przyszla w niecale pol godziny, karta troche wolniej, dzien-dwa. BTC tez obsluguja, choc nie probowalem.
Jedyne co mnie denerwuje: weryfikacja. Poprosili o dokumenty dopiero przy pierwszej wyplacie i zeszlo ze dwa dni. Support odpowiada po polsku z lekkim opoznieniem, curacao — kwestia legalnosci w PL to juz wasza dzialka. Apka na iOS dziala lepiej niz strona, choc trzeba ja sciagac z ich strony. Ogolnie — dalej tam klikam, bez fajerwerkow.